image
 |  4 16 Вересня 2018 | 12:16

7 конфіскованих автівок передали рятувальникам та медикам


Впродовж 2018 року Головне територіальне управління юстиції у Волинській області передало 32 транспортних засоби.
Про це повідомляє "Волинь". 



 Рятувальник з Кропивницького підполковник ДСНС у Кіровоградській області Вадим Вакуленко зазначив, що в кожному підрозділі повинен бути легковий оперативно-рятувальний автомобіль для різних потреб.

Така безкоштовна передача здійснена згідно із рішенням засідання Комісії по розпорядженню майном, конфіскованим за рішенням суду і переданим органам державної виконавчої служби. Всього протягом 2018 року комісіями з питань розпорядження конфіскованим майном при територіальних органах ДВС Головного територіального управління юстиції у Волинській області прийнято рішення про передачу 32 транспортних засобів.
Рятувальник з Кропивницького підполковник ДСНС у Кіровоградській області Вадим Вакуленко зазначив, що в кожному підрозділі повинен бути легковий оперативно-рятувальний автомобіль для різних потреб. Із 40 транспортних засобів, як вони мають, 35 машин вже застаріли й підлягають утилізації. Тому вони дякують виконавчій службі та управлінню юстиції Волині за отримані легковики, які допомагатимуть рятувати людей.
Безоплатна передача конфіскованого майна на потреби військових чи інші благодійні цілі – це одне з найважливіших завдань, що виконує державне підприємство «СЕТАМ» спільно із Міністерством юстиції України, зазначив генеральний директор Віктор Вишньов.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Харківщині з «хлібом і сіллю» відкривали звичайнісіньку зупинку


 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити