image
 |  4 16 Вересня 2018 | 12:43

У Луцьку безкоштовно роздаватимуть листівки до Дня батька

До Дня батька, який відзначається у третю неділю вересня, у Луцьку безкоштовно роздаватимуть листівки для татусів.
Про це повідомляє "Перший".
Організатори акції закликають лучан взяти участь у віртуальному флеш-мобі #Цемійтато. Вони пропонують привітати своїх татів з Днем батька листівкою, яку можна отримати безкоштовно впродовж неділі, 16 вересня у партнерів благодійної акції, а саме – піцерії «Фелічіта» та «Solo Pizza», сімейному кафе «Базилік», грузинській пекарні «Сулі-Гулі» та кав’ярні «Зерно».
Листівки «З Днем батька» були виготовлені з нагоди проведення Волинського форуму сім’ї, який відбувся 14 вересня в Палаці культури міста Луцька.
Організатор форуму Альона Юхимчук зазначає: «Ця акція – це один з практичних кроків після нашого заходу. Ми не тільки обговорили важливі питання захисту інституту сім’ї, ми розпочали діяти».
«Наше покоління батьків ще пам’ятають листівки як один із популярних способів привітання. Багато з них зберігають їх і до цього часу, дуже цінуючи їх. Ми впевнені на 100%, що кожному татові, молодого чи літнього віку, буде приємно отримати таку листівку, – зазначає Володимир Редкач, представник ГО «Міжнародний Центр Батьківства». – Буває, ми починаємо по-справжньому відчувати реальну цінність нашого батька, коли його вже немає поруч. Тому, якщо ваш тато ще з вами, зробіть все можливе, щоб привітати його з Днем батька, подякувати, зробити символічний або цінний подарунок».
Також ініціатори акції пропонують зробити фото з своїми батьками і поділитися ними в соціальних мережах.
«Таким чином ви приєднаєтеся до віртуального флеш-мобу #Цемійтато, а також створите святковий настрій для свого тата», – зазначають організатори акції.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лісівники перемогли на чемпіонаті Шацького району з футболу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити