image
 |  2 17 Вересня 2018 | 15:13

На Волині іменем ставленика «Партії Регіонів» хочуть назвати один із медичних закладів

На Волині хочуть назвати комунальний заклад «Волинський обласний перинатальний центр» на честь ставленика «Партії Регіонів», колишнього голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука.
Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області 17 вересня.
Слід нагадати, що за часів правління президента Віктора Януковича, Борис Клімчук як ставленик «Партії Регіонів» очолював Волинську ОДА. Саме він на основі політичної сили Партії Регіонів сформував депутатську групу «Нова Волинь» та здійснював тиск на депутатів обласної ради щодо входження в підконтрольну Януковичу групу.
На місцевих виборах у 2010 році очолював виборчий список «Партії Регіонів». Активно оббивав пороги Адміністрації Президента України Віктора Януковича з наполегливим проханням надати йому право стати кандидатом в народні депутати від «Партії Регіонів» по Луцькому мажоритарному виборчому округу на парламентських виборах у 2012 році. 24 січня 2012 року тодішній голова ОДА під тиском Майдану написав заяву про складення повноважень.
Зазначимо, що після втечі Януковича волиняни очікували на повний демонтаж кадрів «Партії Регіонів» та корупційних схем в регіоні започаткованих ними. Однак сьогодні, після чотирьох років Революції Гідності, в стінах обласної ради повертаються до теми перейменування медичного закладу на честь людини, яка була яскравим прикладом узурпації влади. Остаточне рішення про перейменування закладу мають прийняти на черговому засіданні сесії облради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити