image
 |  2 17 Вересня 2018 | 15:40

На Волині зростає кількість хворих на кір

Кір продовжує атакувати нововолинців. За вихідні кількість захворілих дітей збільшилась до 5.
Цю інформацію підтвердив Нововолинський міськрайонний відділ Волинського обласного лабораторного центру, - пише Нововолинськ.com.ua.
Зокрема, на кір захворіла дитина, яка навчається в ЗОШ №5. Про інших хворих інформації наразі не має.
Виконувач обов’язків директора ЗОШ №5 Майя Кльофа повідомила, що учні 4 класу, у якому навчалася захворіла дитина, від сьогодні і до 28 вересня на карантині.
За неофіційною інформацією, дитина могла підхопити інфекцію від молодшої сестрички, вихованки місцевого ДНЗ, яка захворіла раніше.
Загалом мова йде про 5 захворілих. Остаточну кількість офіційно зареєстрованих випадків кору в лабораторному центрі обіцяють повідомити наприкінці тижня.
Нагадаємо, в п’ятницю, 14 вересня у Нововолинську зареєстували випадок кору. Захворіла вихованка дошкільного навчального закладу №4. Дівчинка контактувала з родичами зі Львівщини. Тож можливо саме від них і підхопила інфекцію. З 6 вересня вона не ходить в дитсадочок, а група, яку відвідувала захворіла дитина, вже понад тиждень перебуває на карантині.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянина підозрюють у наркозлочинах

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити