image
 |  5 17 Вересня 2018 | 17:09

На волинських дорогах планують встановити камери спостереження

Вартість встановлення 20 камер відеоспостереження на автомобільних дорогах у Волинській області становить 365,113 тисячі гривень.
Про намір встановити системи моніторингу Служба автомобільних доріг у Волинській області повідомила 17 вересня через сайт електронних закупівель Prozorro, - пишуть Волинські новини.
Тендерні пропозиції прийматимуть до 2 жовтня. Аукціон, своєю чергою, має розпочатися 3 жовтня.
Йдеться про розміщення обладнання для моніторингу руху транспорту на таких дорогах загального користування державного значення:
- М-07 Київ–Ковель–Ягодин (у селах Гулівка, Луків та місті Ковель, а також на посту патрульної поліції, що на перехресті траси Р-14 із М-07);
- М-19 Доманове–Ковель–Чернівці–Тереблече (у селі Замшани та селищі Голоби);
- Н-17 Львів–Радехів–Луцьк (у селах Чаруків та Журавники);
- Н-22 Устилуг–Луцьк–Рівне (у селах Війниця, Забороль та на посту патрульної поліції, що на перехресті дороги Н-22 з Т-03-12 та С030533);
- Р-14 Луцьк–Ківерці–Маневичі–Любешів–Дольськ (у селах Жабка, Седлище, Дольськ та селищі Колки);
- Р-15 Ковель–Володимир-Волинський–Червоноград–Жовква (у селах Соловичі, Суходоли та Литовеж).
Окрім самих зовнішніх камер спостереження, для забезпечення їх роботи закуплять карти пам’яті, маршрутизатор, мережевий коммутатор, комутаційні монтажні комплекси, герметичний антивандальний бокс, USB-модем, мережевий роутер, а також телевізори для відображення камер у пункті спостереження в Луцьку.
Камери відеоспостереження планують встановити до кінця цього року.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Стало відомо, скільки українців отримали карту поляка за 10 років

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити