image
 |  0 17 Вересня 2018 | 17:49

Таємниця довголіття: 111-річний чоловік займається спортом і не їсть фастфуд

 
111-річний мешканець ЛосАнджелеса Генрі Ценг щодня відвідує спортзал і не відмовляє собі у фастфуді. Секретом свого довголіття чоловік називає вміння за будь-яких обставин лишатися на позитиві.
Про це повідомляє "Gazeta.ua".
Генрі Ценг по півгодини в день займається на тренажерах. При цьому прискіпливо стежить, щоб заняття протривали ні хвилиною менше. Чоловік досі практикує йогу й щодня робить вправи з гумовими кульками, які дозволяють збільшити силу рукостискання. Звичайне фітнес-заняття Генрі включає в себе розтяжку, кардіо й силові вправи. Пише відоме британське видання Dailymail.
Активний спосіб життя чоловік веде з молодості. Тоді він регулярно займався плаванням, любив йогу й вуличні види спорту. Генрі ніколи не курив і не зловживав алкоголем. У 80 років йому вдавалося робити стійку на голові, у 90 вистачало сил на повноцінні заняття аеробікою.
За словами Генрі, допомагає йому лишатися у відмінній формі й харчування. Головне його правило: "снідати як король, обідати як принц, вечеряти як бідняк".
"Зазвичай сніданок його складається з 2-х зварених всмятку яєць, половини грейпфрута, половини банану, шматка хліба з маслом і джемом, півтарілки мюслі або вівсяних пластівців, чашки кави й склянки апельсинового соку", — розповідає донька Генрі Лінда Ссія.
Обідає чоловік зазвичай стравою китайської, італійської або мексиканської кухні. Інколи заходить й у МакДональдс. На вечерю обирає запечене курча, страву з яловичого фаршу, тушковану свинину, омлет або суп. У жодних продуктах собі він не відмовляє. Після кожного тренування ласує порцією моко лате.
За словами рідних і знайомих Генрі, він завжди перебуває на позитиві й ніколи не сумує.
"Як і всі, я маю багато дрібних проблем. Однак просто кажу собі: "забудь про це". Вірю, що немає нічого неможливого", — каже Генрі.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супрун порадила дієвий спосіб уникнути стресів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити