image
 |  0 18 Вересня 2018 | 08:08

Небезпечний перехід: на Волині міст потребує капітального ремонту (ВІДЕО)

Пішохідний міст через річку Лугу у Локачах потребує капітального ремонту. Через міст люди йдуть на роботу, діти – до школи.
Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.
Попри те, що неподалік є автомобільна переправа через водойму, люди просять відремонтувати цей місток. Адже звикли ходити саме ним.
Переправі майже 70 років. Раніше на ній було лише кілька шпарин, тепер починають гнити дошки.
"Він будувався як гідроелектростанція, але оскільки там були певні зауваження. То будівництво було зупинено і він так залишився, як майно без хазяїна.Зараз він не перебуває на балансі ні в якій структурі. Але оскільки це є річка", – розповідає локачинський селищний голова Богдан Іус.

Те, що міст до цього часу не ремонтували, голова пояснює відсутністю власника. Та пропонує передати його структурі, яка зможе провести фаховий ремонт.
Також додає, що місцева влада від участі не відмовляється.
Аварійний міст показали голові Волинської ОДА Олександру Савченку. В той час посадовець перебував у робочій поїздці у Локачинському районі. За його словами, орієнтовна вартість ремонту – 15-20 тисяч гривень.
"Це ж настільки треба вже розувіритись в собі чи втратити віру в будь що, щоб привести голову адміністрації на об'єкт, в якого вартість будівнича ремонтних робіт - 20 тисяч. Невже вже нема кому чим займатись?" – прокоментував ситуацію голова Волинської ОДА Олександр Савченко.

Детальніше – у сюжеті.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити