image
 |  2 18 Вересня 2018 | 14:00

Шахтарі готують міністру Насалику відставку

Шахтарі планують страйк із вимогами до влади, серед яких - відсторонення і притягнення до кримінальної відповідальності міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика.
Про це на брифінгу у ВР повідомив народний депутат Сергій Шахов.
"Шахтарі готові йти на Київ за тиждень. Готують угоду-звернення до депутатів, прем'єр-міністра", - зазначив нардеп.

За його словами, на засіданні профспілок гірняки обговорювали ймовірність зриву опалювального сезону через страйк. В угоду з владою вони вписали вимоги виплатити зарплати, обгрунтовано підійти до питання модернізації державних шахт, повернути їм дотації.
"Звернулися до генерального прокурора з вимогою порушити кримінальне провадження проти міністра Насалика, який не виконав закон 8362 (пункт державного бюджету щодо належного фінансового забезпечення державного сектору вугільної галузі) і притягнути до відповідальності в тому, що зарплата не була виплачена у визначений законом термін. Також шахтарі підняли питання і буде вписана в угоду відсторонення від займаної посади Насалика - кишенькового міністра олігархів", - повідомив Шахов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Запоріжжі керівники будинку інвалідів зробили з підопічних рабів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити