image
 |  0 18 Вересня 2018 | 12:14

У Нововолинську за минулі вихідні зафіксували 5 дітей, які захворіли на кір

Кількість захворілих дітей на кір збільшилась до 5. Цю інформацію підтвердив Нововолинський міськрайонний відділ Волинського обласного лабораторного центру.
Про це пише сайт нововолинськ.com.ua
Зокрема, на кір захворіла дитина, яка навчається в ЗОШ №5. Про інших хворих інформації наразі не має.
Виконувач обов’язків директора ЗОШ №5 Майя Кльофа повідомила, що учні 4 класу, у якому навчалася захворіла дитина, від сьогодні і до 28 вересня на карантині.
За неофіційною інформацією, дитина могла підхопити інфекцію від молодшої сестрички, вихованки місцевого ДНЗ, яка захворіла раніше.
Загалом мова йде про 5 захворілих. Остаточну кількість офіційно зареєстрованих випадків кору в лабораторному центрі обіцяють повідомити наприкінці тижня.
Нагадаємо, в п’ятницю, 14-го вересня, ми повідомляли, що у Нововолинську зареєстрували випадок кору. Захворіла вихованка дошкільного навчального закладу №4. Дівчинка контактувала з родичами зі Львівщини. Тож можливо саме від них і підхопила інфекцію. З 6 вересня вона не ходить в дитсадочок, а група, яку відвідувала захворіла дитина, вже понад тиждень перебуває на карантині.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити