image
 |  0 19 Вересня 2018 | 15:04

На Іваничівщині відбулася конференція на тему вирощування часнику

18 вересня 2018 року, на території ТОВ «Насіннєвий Завод Часнику», що в селі Луковичі Іваничівського району відбулась тематична конференція на тему «Інноваційна привабливість вирощування озимого часнику – запорука Вашого успіху!».
Про це інформує власкор «ВолиньUA»  з посиланням на сайт Іваничівської РДА.
Участь у заході взяли представники  Іваничівської райдержадміністрації,  директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Горбенко, сільськогосподарники з різних областей  та  району, керівник департаменту «Маркетинг-Аналітика» оптового ринку «Шувар» Тетяна Гетьман, представник ДП «ДЦСіЕСП» у Волинській області , Тетяна Семенюк , регіональний консультант проекту «Аграрні розписки в Україні» по Волинській області Сергій Мазурик, представник ПП «Західний Буг» Василь Косар, кандидат  сільськогосподарських  наук, доцент Львівського національного аграрного університету Ігор Дидів.
Учасники і гості заходу мали нагоду обговорити нагальні проблеми і перспективи галузі, поширити успішний досвід вирощування часнику, дізнатись про сучасні агротехнології вирощування і зберігання продукції, вивчити світовий досвід і пропозиції комплексних рішень для підвищення рівня продовольчої безпеки і вдосконалення сучасних підходів до вирощування агропродукції в Україні.




ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині розпочалася міжнародна конференція «Сучасний світ і незрячі»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити