image
 |  0 19 Вересня 2018 | 10:41

Савченко представив керівника модернізованого управління облдержадміністрації

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко представив керівника модернізованого управління облдержадміністрації Ольгу Чубару.
Відтак, на розширеному засіданні колегії управління культури, з питань релігій та національностей голова облдержадміністрації Олександр Савченко представив керівника модернізованого управління – Ольгу Чубару.
Захід відбувся сьогодні, 19 вересня 2018 року, - про це повідомляють у прес-службі адміністрації.
Згідно нової структури обласної державної адміністрації, з червня 2018 року назву управління культури обласної державної адміністрації змінено на управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації.
Відповідно, відбулися зміни і в частині функцій управління, які було доповнено завданнями щодо координації діяльності, здійснення контролю за діяльністю виконавчих органів влади на місцях в частині реалізації державної політики з питань релігій та національностей.

- До цього призначення Ольга Сергіївна обіймала посаду начальника управління з питань внутрішньої політики облдержадміністрації. На сьогодні відбуваються структурні зміни в обласній адміністрації. Не тому, що було погано, а тому, що потрібно вдосконалюватися. Я розумію, що на сьогоднішній день управління культури саме, як одиниця, не може існувати, трохи інший час. Люди та країна потребують інших підходів, - розповів Олександр Савченко.

Ольгу Чубару призначили на посаду 10 вересня 2018 року, за погодженням із Міністерством культури України.
- Ми однією командою, разом з керівниками закладів культури міжвідомчих установ, райдержадміністрацій, міст та ОТГ зможемо досягти гідних результатів. Всі завдання, які будуть стояти перед нами, безумовно, будуть виконані. Я вважаю, що сьогодні питання культури та духовності є одним з пріоритетних у розвитку держави та Княжої Волині, - резюмувала Ольга Чубара.




Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити