image
 |  16 18 Вересня 2018 | 21:02

Творці першого в Україні секс-шопу розповіли про інтимні вподобання українців

20 років тому в Україні в Києві на Подолі відкрився перший секс-шоп. На честь ювілейної дати піонери української "сексуальної революції" вирішили розповісти про те, як створювали ринок інтим-товарів в Україні, і склали ТОП-5 найпопулярніших серед українців секс-іграшок.
Про це пише gazeta.
За словами засновника першого українського секс-шопа Тетяни Юрченко, лідерами рейтингу стали вібратори і фалоімітатори. За 20 років вибір секс-гаджетів став набагато ширше: виробники пропонують вібратори самих різних форм і виготовляють їх вже з більш реалістичних матеріалів.
З кожним роком моделі інтим-іграшок стають ще більш технологічні - тепер уже нікого не здивуєш управлінням секс-гаджетами зі смартфона. У 2018 році вібратори і фалоімітатори, як і 20 років тому, залишаються лідерами продажів, при цьому серед українців найпопулярніші розміром 18 см, а довжина найбільшого екземпляра, який купили, склала 90 см.
"На сьогодні кількість придбаних інтим-товарів в мережі перших українських секс-шопів вже досягло 5 мільйонів одиниць. Заради інтересу ми вирішили підрахувати кількість проданих вібраторів і фалоімітаторів за час роботи нашої мережі. Виявилося, що якщо викласти їх в одну лінію, то її довжина приблизно буде дорівнює відстані між Києвом і Житомиром! ", - жартує Тетяна Юрченко.

Другу позицію за популярністю на українському ринку зайняли анальні іграшки: пробки, намиста і кульки.
Українські жінки часто цікавляться вагінальними кульками, металевими або силіконовими, що цілком виправдано ставить їх на третє місце в рейтингу інтим-іграшок.
Багато жінок піклуються про якість сексу і займаються самовдосконаленням, про це говорить популярність курсів і секс-тренінгів. А вагінальні кульки дозволяють не тільки зміцнити жіноче здоров'я, але і доставити максимум задоволення партнеру, додати фарб у секс за рахунок зміцнення і додання тонусу інтимних м'язів жінки.
Про те, наскільки корисно вносити нотки різноманітності в сексуальне життя, знає кожен, і один із кращих способів досягти цього - рольові ігри. Не дивно, що четверте місце в рейтингу займає білизна, костюми та аксесуари для рольових ігор.
Сексуальні переваги і бажання українців все частіше знаходять відгук в домінації і підпорядкуванні. Саме БДСМ-атрибутика впевнено посідає п'яте місце в рейтингу популярних інтим-товарів в Україні.
Згідно з дослідженням, близько 50% жінок "заводяться" від ідеї жорсткого сексу. Почасти, це рефлекси, що залишилися від первісних часів, коли чоловік панував і домінував. Після виходу на екрани фільму "П'ятдесят відтінків сірого" в Україні більше ніж на 20% зріс попит на БДСМ-аксесуари: батоги, кляпи, наручники. А безперечним лідером в цьому сегменті є костюм пані. Примітно, що найбільш популярні розміри плюс-сайз.
Великим попитом серед українців з високим доходом користуються іграшки преміум сегменту. Одним з популярних товарів в цій категорії стали реалістичні секс-ляльки. Їх ціна стартує від 25 тис. Гривень і не обмежується ніякими рамками, адже майстри можуть виготовити індивідуальну ляльку під замовлення, щоб задовольнити самі спокушені бажання замовника.
Сьогодні у виготовленні іграшок для дорослих використовуються високі технології і дизайн "від кутюр", що показує наскільки розвинулася секс-індустрія в порівнянні з 90-ми, коли "в країні не було сексу".
"Спочатку розвивати цей бізнес було дуже непросто, - розповідає Юрченко. - Тоді до товарів для сексу ставилися обережно, а в магазин заходила в основному молодь швидше пожартувати, ніж щось придбати. Тоді я керувалася простим принципом:" Все люди займаються сексом , і українці - не виняток ". Ця думка не дозволила мені опустити руки, і я продовжувала розвивати цю нішу".

 


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити