image
 |  0 19 Вересня 2018 | 06:14

Дзюдаїсти з Волині здобули перемогу на змаганнях в Литві

15 вересня 2018 року у Республіці Литва проходив  міжнародний дитячий турнір з дзюдо «Ugnies aidas – Каунас 2018», участь в якому взяла команда юних дзюдоїстів Шацького спортивного клубу «Торнадо» (керівник Роман Самолюк). Волинські спортсмени повернулися з перемогою. Про це йдеться на сайті Шацької райдержадміністрації.
Про це повідомляє "Волинська правда".
Всього взяло участь понад 500 спортсменів з різних країн, а зокрема:  Литва, Латвія, Словенія, Естонія, Німеччина, Бельгія, Польща, Росія, Білорусія, Україна та інші. Захід організовувався клубом дзюдо «Ugnies aidas» за підтримки муніципалітету Каунас.
Головною метою та завданням конкурсу було сприяння розвитку дзюдо серед дітей дошкільного та шкільного віку; покращення спортивної майстерності дітей; розвиток дружніх відносин зі спортсменами інших клубів та сприяння розвитку міста Каунас.
Команда спортивного клубу «Торнадо» успішно виступила в довготривалих боях. В запеклих сутичках перемогу здобули і стали чемпіонами чотири вихованці та два бронзові призери:
1 місце – Роман Самолюк, Єлісей Мадрімов, Анна та Назар Самолюки.
3 місце – Богдан Поліщук (с.Світязь) та Денис Федчишин (здобули бронзову нагороду).
Переможці турніру нагороджені дипломами, медалями та подарунками від литовських спонсорів.
Спортсменів до змагань готували тренери Шацького СК «Торнадо»: Роман та Ігор Самолюки, Олексій Писачук.
Батьки та вихованці Шацького спортивного клубу «Торнадо» висловлюють  слова вдячності тренерам місцевого клубу за організацію поїздки дітей для участі в міжнародному турнірі в Литві, а також щиру подяку голові Шацької районної державної адміністрації Василю Голядинцю за надання підтримки та сприяння  розвитку спорту серед школярів на території району.
Окрім цього, вони дякують за забезпечення транспортом для даної поїздки за кордон  жителям селища Шацьк Роману Скіраку та села Світязь Олександру Поліщуку.
Отож, в черговий раз, побажаємо нашим юним спортсменам та їх тренерам чудових подорожей, успіхів, вагомих досягнень та перемог.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити