image
 |  0 19 Вересня 2018 | 06:44

У Луцьку попрощалися з Героєм українсько-російської війни (ВІДЕО)

У Луцьку сьогодні, 18 вересня, попрощалися з військовослужбовцем Юрієм Лавренчуком, який загинув чотири роки тому в Іловайському котлі.
Про це йдеться в сюжеті Сфера-ТВ.Луцьк, - передає Конкурент.
Зустрічали тіло бійця волонтери, друзі, знайомі та родичі загиблого. У селі Старосілля Маневицького району відправили поминальну службу. По тому домовину з тілом Героя привезли на Театральний майдан в Луцьку, де розпочалася громадянська панахида.
Нагадаємо, Юрій Лавренчук під час 1-ї хвилі часткової мобілізації був призваний на військову службу по мобілізації до складу 51-ї окремої механізованої бригади. Брав безпосередню участь у зоні проведення антитерористичної операції.
Із серпня 2014 року Юрій не виходив на зв'язок з рідними. Відповідно до інформації штабу Антитерористичного центру при Службі безпеки України, значився як зниклий безвісти в обліку військовослужбовців та цивільних осіб.
Останки тіла Юрія Лавренчука в листопаді 2015 року були захороненні на кладовищі села Парасковіївки Бахмутського району Донецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині чоловік повісився на шкільному стадіоні

 


 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити