image
 |  0 19 Вересня 2018 | 11:48

В університеті зарізали чоловіка

У Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна знайшли труп чоловіка.
Один працівник АТС Харківського університету відзначав із 3 знайомими свій день народження вчора, 18 вересня. На камерах, що встановлені на вході до головного корпусу університету, видно, що 2 чоловіків о 21:20 залишили університет, - повідомляє Depo.Харків із посиланням на джерела у правоохоронних органах.
За попередньою інформацією, о 22:00 загиблий телефонував дружині та попереджав її, що проведе додому п'яного іменинника. Але вже о 22:40 іменинник викликав поліцію.
Коли приїхала поліція, чоловік сидів закривавлений в одних трусах. Був п'яний. За його словами, під час святкування він заснув. А коли прокинувся, то побачив труп. Загиблий, за попередньою інформацією, не працював в університеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відчуття безкарності: у Ковелі поліція затримала п’яного «оленя», який спричинив ДТП (ФОТО)


За підозрою у скоєнні убивства затриманий працівник телефонної станції університету. У відділі комунікації ГУНП України в Харківській області пообіцяли найближчим часом надати інформацію про подію.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити