image
 |  0 19 Вересня 2018 | 17:49

Як виглядає найзвабливіша бабуся в світі? (ФОТО)

Зараз у неї 430 тисяч фоловерів в Instagram, про неї написав The Sun, який і дав їй вищезазначене прізвисько.
Про це повідомляє  "Все буде Україна".
Жаклін - 51 рік, вона керівник великої компанії і заробляє сотні тисяч євро на місяць, говорить на п'яти мовах, її приймають в кращих будинках Європи та вона - давно бабуся. Саме ці причини спочатку бентежили зірку і не давали завести акаунт у соціальних мережах. Але її вмовив син Стефан. Його мама завжди захоплювала оточуючих своїм тонким смаком, і спадкоємець вирішив, що "мамине прочитання моди і краси" може бути цікаво іншим людям. Спочатку Жаклін фотографували діти, потім секретар або подруги, а потім самій бізнес-вумен сподобалося нове хобі, і незабаром вже як справжня інтернет-зірка вона сама стала ретельніше вибирати геолокації і образи для фотографій. Через два роки на неї вже були підписані 400 тисяч людей. Ще б! Чи не кожен день побачиш бабцю, яка обожнює міні-спідниці, модні купальники і капелюхи від Chanel.
У Берріді дійсно, що не look, то сміливий і стильний образ, в якому все продумано до дрібниць: починаючи від чашки кави на столі до туфель в тон маленьких кліпсам і шарфиків онучок, що сидять поруч. У Жаклін дійсно двоє дітей і дві милі внучки, фото з якими теж частенько можна побачити в інстаграмі. Ось модна бабуся гуляє з дітьми по вулицях Болоньї, ось вона з малятами виїхала до моря, ось Жаклін і дівчатка ласують джелато.
До речі, ніхто з дітей не називає Берріді бабусею, виключно по імені. Також як і мамою не називають діти. Ім'я Жаклін - дуже красиве! - впевнена Берріді, - до чого всі ці статуси "тижемать" ?! Дивлячись на фото стрункої і щасливої бізнесвумен, здається, що вона народилася зі срібною ложкою в роті. Це очевидна причина, чому, розмінявши шостий десяток, довгонога італійка виглядає стільки чудово. Але ні! У долі Жаклін було всяке. Вона родом з бідної сербської родини, в молодості перебралася до Італії, щоб отримати вищу освіту. Студентське життя була бідним, однак, дівчина старалася з усіх сил, навчаючись відразу на двох факультетах. Іноді голодувала, часто підробляла. Працювала і офіціанткою, репетитором. Вивчила п'ять мов, після отримання диплома - влаштувалася фінансистом в компанію, вийшла заміж, народила двох дітей, дуже багато працювала, щоб створити свій бізнес. Овдовіла, але рук не опустила. "Я завжди знала, що крім мене мені ніхто не допоможе, тому завжди намагалася виглядати добре. Адже "добре "- це не про кількість грошей, це про почуття стилю, яке зашито зсередини, про внутрішню впевненість в тому, як ти носиш речі і як ти їх відчуваєш! " - зізналася Берріді в інтерв'ю. Після тридцяти заснована "гарячої бабусею" компанія з проведення тендерів стала процвітати і у Жаклін з'явилися вільні гроші. А там вже і діти підросли, і Берріді стала більше вкладати в себе. "Гаряча бабуся" не зізнається зверталася вона до послуг пластичних хірургів, але, скоріше за все, так. Але це зовсім не заперечує той факт, що її молодість і краса - це і ще й постійний шлях самоостимуваннь.
"Я п'ю вино, обожнюю каву, врешті-решт, я ж все життя прожила в Італії, який день без еспресо і капучіно, але ніколи не вечеряю, мало обідаю і снідаю. Я щодня займаюся спортом і намагаюся спати по вісім годин. При моєму інтенсивному способі життя важко зберігати режим дня, але я намагаюся висипатися і якщо є можливість лягти спати раніше, я завжди краще висплюся! " - зізнається Берріді. Два роки тому Жаклін хотіла закрити свій аккаунт. Її улюбленого сина Стефана збила на смерть машина, а оскільки інстаграм вона заводила, щоб колись порадувати його, розважати себе і оточуючих після того, як твій світ летить в прірву, не має сенсу. Але залишити особистий мікроблог вмовила донька: нехай буде своєрідною пам'яттю про Стефана. І тепер багато постів "гарячої бабусі" супроводжуються хештегом: rememberstefan (в пам'ять про Стефана). Тим більше, у Жаклін підростають онуки, а значить, є заради кого радіти життю і жити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затвердили журі конкурсу на кращу концепцію облаштування Старого міста у Луцьку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити