image
 |  4 20 Вересня 2018 | 08:02

Скандал у волинській школі: обіцянки Савченка набирають обертів (ВІДЕО)

У селі Стобихівка Камінь-Каширського району Місцеві батьки перекрили вхід до навчального закладу і не пускають сюди ані дітей, ані вчителів, ані місцевих посадовців. 
Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.
Кажуть, що заклад – в аварійному стані, тож блокуватимуть його доти, доки влада не почне будувати нову школу, на яку батьки збирали власні кошти.
«Батьків обманюють ще з 2012 року. Обіцяють кожен рік школу почати будувати і не починають. Місця немає. Батьки грошей зібрали більше ніж півмільйона. Гроші забрали, батьків обманули. Ну то скільки ж люди будуть терпіти. Люди гроші збирали, позичали, клали на рахунок, бо казали, що треба спів фінансування. Досі вони лежать «смертним грузом», – говорить батько п’яти школярів Сергій Сухацький.

Через протест батьків стобихівські діти до 18 вересня так і не пішли до школи. Керівництво району завітало до села, аби особисто розібратися в ситуації.
Голова РДА каже, що батьки страйкують не вперше. Минулого року вони вже не пускали дітей до школи, однак тоді ситуацію вдалося владнати. Цього року ситуація повторюється, крім того, батьки не пускають і вчителів на роботу.
Протест стобихівських батьків триває ще з 2012 року. 6 років тому селянам пообіцяли звести нову школу, тоді навіть виготовили проектно-кошторисну документацію. Керівництво району каже, що тримають все на особистому контролі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший з кінця: голова Волинської ОДА – серед тих, хто не виконує обіцянки
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Піар та обіцянки: як очільник Волинської ОДА не дотримується слова? (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити