image
 |  7 20 Вересня 2018 | 20:31

У центрі Луцька гральні заклади працюють вночі (ФОТО)

У Луцьку гральні заклади «Спорт лото» працюють вночі
Про це виданню «ВолиньUA» повідомили очевидці.
По вулиці Винниченка заклади «Спорт лото» працюють після 22 години вечора, нехтуючи правилами про режим роботи.
Як повідомили очевидці, у ніч на 20 вересня, двері закладу були відчинені о 00:30 ночі, з нього виходили люди щоб спалити цигарку і заходили знову в приміщення, очевидно щоб пограти в ігри. Тому, очевидці припускають, що заклади працюють у нічний час і такі випадки роботи у нічний час, вони бачили вже не вперше. Однак люди не розуміють, чому муніципальна Варта не контролю режиму роботи гральних закладів в центрі міста.
Згідно з рішенням Луцькради від 23 грудня 2008 року «Про затвердження Правил додержання тиші в громадських місцях на території міста Луцька», гральні заклади «Спорт Лото» мають працювати до 22:00.
Натомість, як ми бачимо, заклади працюють у нічний час. Ні працівники Луцької поліції, ні муніципальної Варти Луцької міської ради нині не проводять профілактичних заходів стосовно перевірки закладів, які функціонують під виглядом державних «Спорт лото» у нічний час. Маємо сподівання, що після виходу нашого матеріалу, місцеві контролюючі органи здійснять перевірку закладів на рахунок режиму роботи.
Аналогічна ситуація у місті Устилуг, коли депутат під час сесії озвучив питання щодо режиму роботи гральних закладів у місті, то працівник прокуратури запевнив, що гральні заклади в Україні заборонені взагалі, а мер міста Устилуг щей здивувався, мовляв режим роботи з муніципалітетом дані підприємці не погоджували і ніби, якби не депутат, то мер міста чи представник прокуратури незнали б про те, що в місті функціонують гральні заклади. Вочевидь на роботу даного бізнесу "закривають очі" правоохоронці та місцева влада.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити