image
 |  2 20 Вересня 2018 | 20:01

Винних немає: службове розслідування у волинській школі, де померла учениця

Комісія, яка проводила службове розслідування у школі села П'ятидні Володимир-Волинського району, де 6 вересня померла першокласниця, сьогодні завершила роботу.
Про це розповіла заступниця Устилузького міського голови, яка очолила комісію, Світлана Дубицька, - інформує Суспільне Волинь.
З її слів, упродовж десяти днів члени комісії з’ясовували обставини смерті 6-річної учениці, встановлювали, чи були порушення у роботі навчального закладу та діях вчителя-класовода, котра проводила урок фізкультури, на якому учениці стало зле.
Висновки спеціальна комісія скерує до правоохоронних органів, - каже Світлана Дубицька. На разі, за словами інспекторки сектору комунікацій Нацполіції в області Іванни Назарук, за фактом смерті першокласниці триває досудове розслідування, деталі якого поки не розголошують.

"Опитано свідків, педагога, який проводив урок, при якій безпосередньо дитинка втратила свідомість, а також свідків рятувальних дій та смерті дитинки. Отримано пояснення від них, зібрано матеріали і встановлено, що не було допущено працівниками закладу порушень нормативно-правових актів з охорони праці та життєдіяльності", - розповіла заступник Устилузького міського голови Світлана Дубицька.

Нагадаємо, попередньою причиною смерті 6-тирічної учениці назвали гостру серцеву недостатність.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити