image
 |  4 20 Вересня 2018 | 18:36

Волинянці оголосили підозру в незаконному зберіганні та транспортуванні алкогольного фальсифікату

Сьогодні слідчі детективи поліції Волині оголосили про підозру 54-річній жительці Ковеля у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне зберігання та транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв.  
Про це "ВолиньUA" повідомляє cектор комунікації поліції у Волинській  області. 
Нагадаємо, в липні детективи слідчого управління головного управління Нацполіції в області спільно зі співробітниками управління внутрішньої безпеки та за процесуального керівництва обласної прокуратури під час проведення санкціонованих обшуків у гаражних приміщеннях ковельчанки виявили та вилучили тонну фальсифікованих алкогольних напоїв. Згідно з висновком експертизи, вилучена в правопорушниці речовина, не відповідає вимогам ДСТУ.

Зловмисниці слідчі оголосили про підозру в скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 17 до 34 тис. грн.. штрафу з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення. Матеріали кримінального провадження будуть направлені до суду.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську продовжують хворіти на кір
 

Сектор комунікації поліції у Волинській  області

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити