image
 |  2 21 Вересня 2018 | 12:13

У Луцьку урочисто зустріли Севастопольську авіабригаду (ФОТО)

До Луцька прибула 204-та Севастопольска бригада авіаторів.
Як інформує власкор «ВолиньUA», захід відбувся у п’ятницю, 21 вересня 2018 року.
По-справжньому щира та приємна атмосфера панувала в центрі міста. Військових зустріли з почестями з хлібом-сіллю. Діти з луцьких шкіл подарували військовим патріотичні малюнки з літаками. Усмішки, радість та хороші емоції - таким видався сьогодні прийом військових 204-ї бригади.
Бригада тактичної авіації імені Олександра Покришкіна відсьогодні дислокуватиметься на Волині. Понад 500 авіаторів разом зі своїми родинами прибули з Миколаєва, де перебували після окупації Криму. Відтепер другою домівкою для них стане Луцьк.
На Театральному майдані Луцька зібралося декілька сотень лучан. На заході були також присутні представники місцевої влади, громадськості, політики, журналісти. Серед них  - секретар Луцької міської ради, в.о. міського голови Григорій Пустовіт та перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик.
Олександр Пирожик у своєму виступі наголосив, що це дуже важливо, аби волинське небо було захищеним. Він також пригадав, як раніше, коли на луцькому військовому аеродромі тимчасово базувались авіатори зі Старокостянтинова, депутати обласної ради організовували пізнавальні екскурсії для школярів та розповідали їм про авіаторів. Тому має надію, що тепер новоприбулі військові розкажуть про свої військові будні дітям волинських шкіл, і для них це будуть найкращі, найнаочніші виховні години з національно-патріотичного виховання. Олександр Пирожик впевнений, що прихід військової частини авіаторів на Волинь - це нові перспективи та можливості для Луцька і всієї Волині, зокрема й можливість зрештою отримати найближчим часом іще й відновлення та розвиток цивільного аеропорту.
Бойове шикування військової частини на військовому аеродромі під Луцьком відбудеться в понеділок вранці. Відтоді над Луцьком можна буде спостерігати маневри літаків, а також бути певними та знати, що українська армія надійно оберігає Волинську землю.







Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити