image
 |  0 21 Вересня 2018 | 06:44

В Іваничах підняли тарифи на вивіз сміття

З 15 вересня цього року в селищі Іваничі підвищилися ціни на вивіз твердих побутових відходів.
Про це інформує власкор «ВолиньUA» з посиланням на сайт ради.
У  рішенні  виконавчого комітету Іваничівської селищної ради 22 серпня 2018 року № 70 йдеться:
1.Встановити тариф на послуги із збирання, вивезення твердих побутових відходів в смт Іваничі для населення, бюджетних установ та інших споживачів в розмірі 100,03 грн./м3.
2.Встановити тариф на послуги із складування твердих побутових відходів в смт Іваничі для населення, бюджетних установ та інших споживачів в розмірі 14,31 грн./м3.
3.Вважати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Іваничівської селищної ради від 28.05.2015 року №29 «Про тарифи на послуги по збиранню, вивезенню та складуванню твердих побутових відходів (ТПВ), що надаються ВУЖКГ».
4.Ввести в дію тарифи на послуги із збирання, вивезення та складування твердих побутових відходів в смт Іваничі з 15.09.2018 року терміном на 1 рік.
5.Виробничому управлінню житлово-комунального господарства смт Іваничі (Крась П.Л.):
1) довести інформацію про зміну тарифів на послуги із збирання, вивезення та складування твердих побутових відходів до відома споживачів послуг шляхом опублікування його в районній газеті «Колос» у термін не менший, ніж 15 днів, до введення в дію тарифів;
2) здійснювати коригування тарифів на послуги із збирання, вивезення та складування твердих побутових відходів протягом установленого строку їх дії шляхом перегляду індивідуальних  складових  витрат, за якими відбулися цінові зміни у бік збільшення або зменшення відповідно до чинних нормативно-правових актів.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пасевича М.Ф.
    Селищний голова                                                                 Ф.В.Войтюк


 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька гральні заклади працюють вночі (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити