image
 |  0 22 Вересня 2018 | 17:07

Гран-прі Форуму видавців здобув альбом про історію Тризуба

Гран-прі цьогорічної премії BookForum Best Book Award здобувала книжка Андрія Гречила та Богдана Завітія "Наш Герб. Українські символи від княжих часів до сьогодення" (видавництво "Родовід").
Про це повідомляє "Історична правда" з посиланням на сайт Львівського форуму видавців.
Видання "Наш герб" – це 400-сторінковий альбом із понад 700 ілюстрацій, які походять із більш, ніж 50 музеїв, архівів і бібліотек України та світу. Книга розповідає про українські символи від княжих часів до сьогодення.
У номінації "Історія" перемогу здобула книжка Енн Епплбом "Червоний голод. Війна Сталіна проти України"  (видавництво "HREC-PRESS").
Книжка Андрія Сови та Ярослава Тимчака "Іван Боберський – основоположник української тіловиховної і спортової традиції" (видавництво "Апріорі") виграла в номінації "Популярна наукова література".
Особливою відзнакою Мале журі у Львові нагородило книжку "Найдорожча мамусю! Листування о. Любомира Гузара із Матір"ю (1975-1992)" (упорядники Марія Рипан, Олег Турій, "Видавництво УКУ").
Спеціальну відзнаку від координатора проектів ГО "Форум видавців" Анни Батищевої отримав збірник спогадів "У вогняному кільці. Оборона Луганського аеропорту" (видавництво "Фоліо").
Результати головної книжкової премії – BookForum Best Book Award оголосили 20 вересня у Львівській національній філармонії.  Загалом на конкурс було подано 508 видань від 103 видавництв, а журі засідало у трьох містах: Києві, Харкові та Львові.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інвестори з Китаю планують побудувати залізничне депо на Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити