image
 |  2 23 Вересня 2018 | 15:17

Телеведучу з Луцька обікрали цигани на вокзалі

Луцьку телеведучу Галину Падалко обікрали на вокзалі у Києві: викрали готівку та навушники.
Про це вона написала на своїй сторінці у мережі Фейсбук, - інформує Волинь24.
"Знаєте, мене сьогодні зранку пограбували. Маленькі дітки років 10-13 ромської національності на київському вокзалі «сперли» в мене еплівські навушники та достатню кількість готівки, яка не встигла бути закинутою на мої картки", - йдеться у дописі.
Падалко повідомила, що поки вовтузилася із важою валізою, діти непомітно відкрили її рюкзак та витягли звідти клатч, де були документи, картки, готівка, коштовності, телефон.

Врешті-решт до неї підійша дитина та сказала, що у Падалко щось випало, а опісля віддала їй сумочку. Документи та телефон були на місці, а от зникнення грошей та навушників вона виявила згодом.
"Рада, що хоча б щось повернули, я була абсолютно зневірена в людях, які бачили процес крадіжки, але пройшли осторонь. Я зненавиділа людей і Київ, а київський вокзал вже давно став найнеприємнішим місцем, в якому мені так часто доводиться бути. Сказати, що немає настрою - нічого не сказати", - написала телеведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокинулась совість: лучанку ледве не «розвели» на гроші

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити