image
 |  5 24 Вересня 2018 | 16:01

Лучан запрошують взяти участь у акції проти торгівлі людьми

Привернути увагу лучан до проблеми торгівлі людьми та розповісти про небезпеку порушення прав і свобод планують у форматі квесту – інтелектуальної гри, яку 25 вересня організовують в Луцьку.
Про це повідомляють організатори дійства.
У сучасному світі торгівля людьми є одним із найбільш масових порушень прав і свобод. Глобалізація в світовому масштабі, зростаюча взаємозалежність та взаємопов’язаність держав, нерівномірність соціально-економічного розвитку окремих регіонів світу спричинили небачене до цього часу поширення наприкінці XX ст. такого ганебного і антигуманного явища як торгівля людьми.
Саме тому для лучан організували інформативний пішохідний квест, який дасть змогу в ігровій формі пояснити складні питання.
«Сенс гри в форматі квесту полягає в тому, що учасникам потрібно як можна швидше розгадати завдання, пов'язані з назвами вулиць Луцька. Ціль завдання – знайти код, який допоможе перейти до наступного питання, і так до переможного кінця», – повідомляють організатори.
Для гри потрібно:
- для нових гравців - зареєструватись на сайті quest.wtf, створити команду та подати заявку на участь у грі;
- команда до 5 чоловік;
- смартфон та доступ до інтернету;
- ручка та папір;
- хороший настрій.
Місце старту – біля головного корпусу СНУ імені Лесі Українки, час брифінгу - 13:30. За детальною інформацією всіх зацікавлених запрошують писати в Telegram @LidaGontar, @Diss1dent, або у Фейсбуці – Lida Gontar, Olja Shmigel, Оксана Романюк.


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити