image
 |  0 24 Вересня 2018 | 17:44

Під час бізнес-форуму «Волинь інвест 2018» підписали два меморандуми про співпрацю

Два Меморандуми про співпрацю підписали під час Міжнародного інвестиційного бізнес-форуму «Волинь інвест 2018», що відбувся 21 вересня 2018 року в місті Луцьку.
Про це "ВолиньUA" повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.
Зокрема, перший – Меморандум про співробітництво між Волинською обласною державною адміністрацією та Китайською Торговою Асоціацією закріпили підписами голова облдержадміністрації Олександр Савченко та виконавчий директор Китайської Торгової Асоціації Руслан Осипенко.
Так, у рамках угоди сторони здійснюватимуть співпрацю у напрямку сприяння розширенню зв’язків між суб’єктами господарювання України та Китайської Народної Республіки. У тому числі – у рамках ініціативи «Великий шовковий шлях» (так звана транспортна артерія з Азії у Європу), створення сприятливих умов для представників ділових кіл обох сторін для ведення та розвитку бізнесу. Все це сприятиме залученню іноземних інвестицій, технологій і передового досвіду; створенню у Волинській області сучасної інноваційної інфраструктури; організації і здійсненню спільних проектів у рамках державно-приватного партнерства.
Натомість другий – Меморандум про співробітництво між Волинською обласною державною адміністрацією та Товариство з обмеженою відповідальністю «Вальцер Спорт Менеджмент» підписав Олександр Савченко з генеральним директором Товариства з обмеженою відповідальністю «Вальцер Спорт Менеджмент» Інгою Ващук.
Тут задекларували співпрацю при реалізації інвестиційного проекту, яким передбачено побудова технологічного центру розвитку спорту та створення спортивно-оздоровчої інфраструктури міжнародного рівня на території Шацького національного природного парку загальною площею від 18 до 25 га. На території технологічного центру розвитку спорту планується побудова 16-20 футбольних полів, готельного комплексу на 1000 місць, реабілітаційного та фітнес центрів, тенісні корти, басейн, парковки.
Унікальність проекту забезпечується через:

  • організацію зборів футбольних команд та інших видів спорту Азії та Європи;

  • проведення змагань та турнірів з футболу для дитячих та дорослих команд;

  • реабілітація спортсменів після травм;

  • проведення навчальних семінарів для спортивних спеціалістів;

  • забезпечення прийому туристів протягом всього року у районі реалізації проекту;

  • популяризація українських спортсменів у світі;

  • залучення широкого кола відвідувачів за рахунок спортсменів, вболівальників, батьків дітей, агентів та інших спортивних спеціалістів


Слід зазначити, що підписання меморандумів є результатом багаторазових зустрічей усіх сторін, в тому числі виїзних.
- Повірте, ми йшли до цього давно. Були перемовини, були виїзди на місця. Це потужні проекти спортивного та туристичного спрямування. Цінність його у тому, що це вже другий крок до туристичної привабливості Шацького  заповідника. І це найосновніше. Ми повинні його зберегти, - відзначив Олександр Савченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку не всі книгарні продають українські книги (ВІДЕО)
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити