image
 |  9 24 Вересня 2018 | 20:02

У центрі Луцька багатоквартирний будинок «тріщить по швах» (ФОТО)

У Луцьку по вулиці Степана Бандери, 19 руйнується багатоповерхівка.
Про це виданню «ВолиньUA» повідомили жителі будинку.
Кілька років тому на стінах будинку почали з’являтися тріщини і люди збили на сполох, бо бояться щоб у них не трапилась історія, як із будинком на Рівненській.

Нагадаємо, що шість років житловий багатоквартирний будинок по вулиці Рівненській завалився. Тоді загинуло дві людини.
Як інформують мешканці будинку №19 по вулиці Степана Бандери, вони вже неодноразово звертались до міської влади, працівників ЖКГ та до засобів масової інформації аби привернути до своїх осель увагу, та примусити чиновників прийняти дії.

На стіни, де появились тріщини, встановили маячки, людей не проінформовані чого їм чекати, а влада Григорія Пустовіта про себе не дає знати з початку його "інавгурації" на посаду в.о. мера Луцька.
Сьогодні у цій багатоповерхівці від сильних поривів вітру звалилась на землю дерев’яна балконна рама. На місце події прибули працівники державної служби України з надзвичайних ситуацій спільно з інспекторами департаменту муніципальної варти Луцькради та провели демонтаж небезпечних констркцій аварійного балкону. Але ця подія не дуже сильно привернула увагу міської влади, тим більше жоден представник міської влади не поцікавився умовами проживання мешканців житлового будинку 14.
Лишається одне не зрозумілим, як так одна із центральних вулиць міста перебуває в такому жахливому стані, коли майже кожна будівля, тим більше з балконами несе небезпеку для жителів міста Луцька. А будинок по вулиці Степана Бандери, 14, як порохова бочка, людей щодня наражає на небезпеку, однак місцева влада про них забула, бо ж надає сьогодні більше перевагу косметичному ремонту та вкладанню бруківок.




 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити