image
 |  2 25 Вересня 2018 | 16:24

Українського письменника Володимира Лиса на переході збив позашляховик

Відомого українського письменника, журналіста і драматурга Володимира Лиса у Луцьку збила машина. Інцидент трапився на пішохідному переході на проспекті Волі.
Про це повідомляють Волинські Новини.
Інцидент трапився ввечері 23 вересня — того дня, коли письменник повертався з Форуму видавців, який тривав у Львові.
На пішохідному переході поблизу гімназії №4 на великій швидкості його збив позашляховик. Зауважимо, що в цьому місці встановлені обмежувачі руху, а перехід додатково освітлюється.
 




В результаті наїзду позашляховика Володимир Лис отримав значні переломи, мінімум декілька тижнів він буде прикутий до ліжка та проходитиме стаціонарний курс лікування, після чого на чоловіка чекає процес реабілітації.
Довідково:
Володимир Лис — відомий український журналіст, прозаїк і драматург. Народився у 1950 році в селі Згорани на Волині.
У літературі дебютував як драматург, п’ять його п’єс було поставлено в різних театрах України, на українському радіо. У 2007 році став переможцем Першого Всеукраїнського конкурсу радіоп’єс (за п’єсу «Полювання на брата»). Як прозаїк заявив про себе у 1985 році.
Член Національної спілки письменників України та Асоціації українських письменників.
Володимира Лиса називають справжнім феноменом сучасності.
Журналіст, драматург, прозаїк, майстер витонченого слова і глибоко народний письменник, з кожним новим романом Володимир Лис розкриває нові грані свого таланту.
Перелік його нагород вражає: «Людина року», кавалер ордена «За заслуги» III ступеня, автор «Найкращого роману десятиріччя» (за роман «Століття Якова»), володар численних премій конкурсу «Коронація слова», «Почесний громадянин Волині».
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Марчук розповів, коли миротворці ООН можуть прибути на Донбас

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити