image
 |  2 26 Вересня 2018 | 13:36

Луцькрада припинила депутатські повноваження Богдана Вавринюка

Депутати Луцькради припинили депутатські повноваження Богдана Вавринюка.
Про це стало відомо 26 вересня під час засідання сесії Луцької міської ради.
Депутат Луцької міської ради від фракції ВО «Свобода» Богдан Вавринюк склав повноваження за власним бажанням. Водночас депутат зазначив, що на даний час залишається активним членом Луцької міської організації ВО «Свобода».
«Рішення були прийняті мною у зв’язку з власними особистими життєвими обставинами. Я не залишаю лав політичної сили «Свобода» і лишаюсь її активним членом організації. Я маю надію, що після мене люди, які зайдуть в раду, будуть займатися депутатською діяльністю повною мірою», - прокоментував Богдан Вавринюк.

Депутат Юлія Вусенко подякувала колезі за конструктивну роботу, а також зазначила, що такі кроки робити сьогодні досить відважно.
«Ви дійсно прекрасний депутат, ви хороша людина», - наголосив секретар міської ради Григорій Пустовіт.

У свою чергу голова фракції ВО «Свобода» Микола Федік пообіцяв особисто опікуватися округом Богдана Вавринюка:
«Для націоналіста депутатський мандат не є самоціллю. Ми не тримаємось за посади чи депутатські крісла, якщо людина у міру певних обставин не в змозі на всі сто відсотків віддаватися роботі, вона робить кроки, аби дати можливість працювати іншим. Рано чи пізно ми знову зустрінемось у цьому залі. Я особисто обіцяю опікуватися округом Богдана Вавринюка», - прокоментував Микола Федік.

Депутати підтримали рішення.
Нагадаємо, депутат Луцької міської ради Богдан Вавринюк вирішив скласти мандат, про це він 20 вересня написав у себе на сторінці в мережі Фейсбук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити