image
 |  0 26 Вересня 2018 | 15:17

«В школу приходити не раджу» - новини про учня з ножицями та його жертву-вчительку

У Києві з лікарні виписали вчительку 64-річну Людмилу Кохно, на яку під час уроку з ножицями напав школяр. Їй провели складну операцію на легенях, оскільки у неї діагностували пневмоторакс.
Повернення педагога до роботи поки під питанням — вона все ще перебуває на амбулаторному лікуванні. Нападник до навчального процесу теж не повертався, повідомила директор школи №94 Вікторія Кузьменко, - передають "Факти".
"У школі він із тих пір не з'являвся, але його документи поки ніхто не забирав. Тож він залишається нашим учнем. Його мама сказала, що ще не знає, чи буде забирати його з цієї школи. Хоча я рекомендувала б їй це зробити — передусім в інтересах дитини. Уявіть, як після того, що сталося, на нього будуть дивитися однокласники, їхні батьки", — розповіла Кузьменко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Прикарпатті два роки тримали у рабстві 32 людей


Вона також спростувала чутки про те, що підліток напав на вчительку через тривалий конфлікт. Точна причина агресивної поведінки 8-класника досі невідома.
"Його мама не стала нічого говорити про причини. Тому ми, як і раніше, не здогадуємося. Можу сказати одне: чутки в пресі про те, що у нього нібито був конфлікт з цієї вчителькою — неправда. Адже він тільки прийшов у школу, і це був тільки другий урок інформатики. Те, що жодного конфлікту не було, підтвердили й інші діти", — додала директорка школи.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити