image
 |  0 27 Вересня 2018 | 14:00

Лучанка забрала лопати у ремонтників доріжок (ВІДЕО)

У Луцьку непорозуміння через ремонт доріжки на вулиці Федорова.
Мешканка Олена вранці побачила, що частину тротуару, якою вона зазвичай ходить на роботу, розкопали ремонтники, - йдеться у сюжеті 12 каналу.
Жінка каже підійшла поцікавитись, що саме ремонтують та чому впоперек тротуарної доріжки встановили бордюр. Але комунальники бесіду не підтримали.
"А що ви робите, для чого це ви перегороджуєте, на що вони мені не відповіли, почали ховатися й тікати від мене", - розповідає лучанка Олена Романчук.

За її словами, на розкопаний тротуар також скаржились й інші перехожі, серед яких була мама з дитячим візочком. Жінці увірвався терпець. Вона забрала в працівників реманент, аби ті не могли продовжувати ремонт.
"Лопати я у них забрала, щоб вони цього не робили, тому що кажу - це неправильно - перегороджувати прохідну частину", -каже жінка.

Після приїзду знімальної групи жінка повернула лопати.
Лише після цього працівники вийшли з вагону, де раніше переховувались. Кажуть, ремонт пішохідного переходу та частини доріжки триває вже другий день.
"Це ж робота ще не закінчена. Жінці не сподобалось це зараз. Вона ж не розуміє, що робота ще не закінчена", - розповідає майстер будівельно-монтажних робіт Вадим.


https://www.youtube.com/watch?v=fwbgf-KCTio

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити