image
 |  0 27 Вересня 2018 | 17:43

На Волині чоловіки викрали деревину і напали на лісову охорону

Працівники лісової охорони ДП «Колківське ЛГ» виявили крадіжку готової лісопродукції у Тельчівському лісництві на Волині. Крали деревину прямо на ділянці, де проводиться заготівля.
Про це IA ZIK повідомили у прес-службі Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.
Двоє чоловіків (як згодом вдалося встановити – жителі села Матейки Маневицького р-ну) повантажили на підводу чотириметрові колодки і почали втікати. Не зупинило лісопорушників навіть те, що їх безпосередньо на місці злочину виявив працівник лісової охорони, який навіть встиг зробити фото.
Про факт було повідомлено керівництво підприємства. Розпочалося стеження за порушниками. Виявити тих же чоловіків вдалося у сусідньому кварталі Тельчівського лісництва. Проте, і це не зупинило крадіїв. Вони ніяк не хотіли мирно визнати свою провину.
Очевидно, «розігріті» спиртним, лісопорушники вирішили розібратися з лісовою охороною за те, що їм завадили завершити розпочату справу. І напали на них. В результаті бійки працівник групи оперативного реагування ДП «Колківське ЛГ» звернувся у лікарню.
Проте порушників таки вдалося затримати і передати працівникам поліції, які прибули на місце за викликом.
За фактом тривають слідчі дії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку потоп на вулиці Перемоги (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити