image
 |  0 27 Вересня 2018 | 19:00

На Волині жінка померла після народження восьмої дитини


Трагедія спіткала родину із села Березовичі Володимир-Волинського району.
Про це повідомляє "Волинь".


Що стало причиною смерті волинянки, поки що не відомо. 44–річна жінка народжувала у Володимир–Волинському пологовому будинку. Немовля з’явилося на світ здоровим, а от у породіллі почалися ускладнення. Пацієнтку перевели у реанімаційне відділення обласної лікарні, а звідти — у Луцьку міську на гемодіаліз. Втім, врятувати маму вісьмох дітей медики не змогли. У селі вважають, що біда сталася через халатність районних лікарів, адже були вихідні дні, і їй не приділили належної уваги.
Немовля з’явилося на світ здоровим, а от у породіллі почалися ускладнення.

Головний лікар Володимир–Волинського територіального медичного об’єднання Олександр Клачук не коментує смерть пацієнтки. А очільник управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації Ігор Ващенюк запевняє: проведуть внутрішнє службове розслідування. Ситуацію детально вивчить спеціальна комісія, яку створять найближчим часом, адже на такі неординарні випадки завжди має бути реакція. За його словами, наразі звернення від родини померлої про халатність чи вину медиків до управління не надходило. Якщо ж такі скарги будуть, у тому числі і до правоохоронних органів, — подію розслідуватимуть як кримінальну справу.
Ірина ПАСІЧНИК.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  У селі на Волині знайшли труп чоловіка

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити