image
 |  0 27 Вересня 2018 | 09:20

За фактами нічної стрілянині у волинському заказнику «Воротнів» поліція проведе розслідування

Працівники Волинської обласної поліції, за фактами бійки та стрілянини у ботанічному заказнику загальнодержавного значення «Воротнів» проведуть слідчі дії.
Про це у коментарі «ВолиньUA» повідомили у прес-службі Волинської поліції.
Коментувати ситуацію, яка мала місце у «Воротневі», працівники поліції не мали особливого бажання. Навіть порадили за коментарем звернутися до представників державної лісової охорони, оскільки на місці події їх було більше, ніж поліцейських.
Коли ж журналіст «ВолиньUA» повідомив про те, що на місці події були чутні постріли та присутня оперативна група Луцького районного відділу поліції, тоді прес-служба обласного управління поліції – наважились, хоч і не надто охоче, прокоментувати даний інцидент.
За їхніми словами, до поліції, у вечері 26 вересня надійшов виклик, що у лісовому масиві «Воротнів» відбувається бійка. Реагуючи на цей виклик на місце події виїхали працівники Луцького районного відділу поліції. За даними фактами, а також фактом стрілянини будуть проводитися відповідні слідчі дії. Мовляв, там же були працівники районного відділу, то й вони будуть проводити розслідування, тож усі питання до них.
Нагадаємо, що у ніч 26 вересня у Ботанічному заказнику загальнодержавного значення «Воротнів» відбулася стрілянина. Тих, хто стріляв, супроводжували працівники державної лісової охорони, підпорядковані Волинському обласному управлінню лісового та мисливського господарства.
Читайте також: Волинська облрада просить перевірити законність будівельних робіт на території заказника «Воротнів»
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити