image
 |  0 29 Вересня 2018 | 19:55

Аферист із Луцька «здає» квартиру, використавши фото російської нерухомості

У Луцьку чоловік здає квартиру на “ОLX”, використавши несправжні фото та просить скидати завдаток на його реквізити. 
Про це повідомляє "Волинь".
Оголошення із привабливою ціною та умовами чоловік розмістив вчора, 28 вересня.
В оголошенні йдеться, що чоловік здає свою власну квартиру у центрі міста за адресою проспект Волі, 10. Одне із вікон виходить на головний корпус СНУ.
За словами чоловіка, будинок цегляний, квартира не кутова, сталінка, 2-ий поверх 4-х поверхового будинку, дуже грубі стіни і висока стеля 3-метра. У квартирі зроблений ремонт, вікна метало-пластик. Дві великі роздільні кімнати, великий коридор, автономне опалення — двоконтурний  котел, в будинку ніколи не вимикають світло і воду. Є все необхідне для життя. Оплата 3600 гривень та комунальні послуги. У цьому будинку дуже великий і гарний двір з дитячим майданчиком, лавочками і гарними доріжками.
Станом на 15:55 29 вересня оголошення переглянуло 443 особи.
На телефон відповідає чоловік російською мовою, каже, що квартиру можна переглянути у вівторок, але якщо хочете поза чергою, то можна скинути на його картку кошти. На прохання показати спочатку відразу вибив, отож, реквізитів ми так і не дізналися.

Подобова оренда квартири в Орлі



Як виявилося, фото для оголошення про здачу в оренду цієї квартири чоловік використав із російського сайту, де здають подобово квартиру в Орлі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині шахрайка «зняла порчу» на 56 тисяч гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити