image
 |  0 29 Вересня 2018 | 18:23

В Іваничівському районі новонародженим почали видавати «Пакунок малюка»

21 вересня цього року в Іваничівському управлінні соцзахисту отримали 5 перших «Пакунків малюка».
Про це інформує власкор «ВолиньUA» з посиланням на сайт РДА.
17-го липня Міністерство соціальної політики України прийняло наказ «Деякі питання надання одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» при народженні дитини». Цим наказом визначено деталізований перелік дитячих товарів загальною вартістю до п’яти тисяч гривень для комплектування одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» при народженні дитини.
Відтак, 21 вересня 2018 року, управління соціального захисту населення Іваничівської райдержадміністрації отримало перші 5 пакунків для новонароджених малюків.
Бейбі-бокс складається з найнеобхіднішого для немовляти на першому місяці життя. Вага пакунку – 14 кілограмів, а сама коробка може слугувати переносним ліжечком у перші місяці життя. Всього в пакунку 30 товарів – підгузки, засоби для догляду за новонародженими, пелюшки, термометри для тіла та води, бавовняні шапочки, повзунки, комбінезончик, ковдра, прокладка для лактації, рушник, іграшка-брязкальце тощо.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що сигналізують провали в пам’яті від алкоголю?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити