image
 |  0 30 Вересня 2018 | 10:46

На Ковельщині для посипання доріг взимку заготовили лише половину піщано-соляної суміші

На території Ковельського району заготовлено 47% піщано-соляної суміші для посипання доріг взимку.
Про це інформує відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації, - передає «ВолиньUA».
Про хід підготовки до опалювального сезону 2018-2019 років та готовність господарства району до роботи в осінньо-зимовий період доповів начальник відділу економіки, інвестицій та розвитку інфраструктури райдержадміністрації управління регіонального розвитку райдержадміністрації Юрій Пашинський.
Юрій Євгенович відмітив, що під час підготовки до осінньо-зимового періоду основна робота спрямовується на забезпечення безперебійної та безаварійної роботи котелень та паливних, здійснення заходів із енергозбереження тощо. Відділами освіти та культури райдержадміністрації, об’єднаними територіальними громадами району забезпечено проведення поточних ремонтів відповідних бюджетних установ, теплотехнічного обладнання.
Станом на 27 вересня 2018 року господарства району практично готові до роботи в осінньо-зимовий період.
Також посадовець зазначив, що з метою підготовки філії «Ковельський автодор» ДП «Волинський облавтодор» до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років та забезпечення зимового утримання доріг місцевого значення на території Ковельського району заготовлено 47% піщано-соляної суміші, в районі є можливість залучення на договірних умовах 32 одиниці спеціальної технік для розчищення автомобільних доріг місцевого значення від снігу в період хуртовин та снігопадів.
Під час обговорення комісією було вирішено селищним, сільським головам, управлінням і відділам райдержадміністрації розпочати опалювальний сезон відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині вкотре квадрокоптером переправляли цигарки до Польщі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити