image
 |  4 1 Жовтня 2018 | 13:05

Працівниця потягу «Ковель – Москва» на ходу зіштовхнула пасажира (ВІДЕО)

Начальниця потягу, який курсує за маршрутом Ковель – Москва, на ходу виштовхувала пасажирів. Це сталося на залізничній станції Кривин у Хмельницькій області.
Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила Людмила Сафронова, - пишуть Волинські Новини.
«Сьогодні (30.09.18 о 15:04) начальник поїзда 078 ЛЦ сполученням Ковель-Москва, б’ючи, випихала пасажира з потягу, який рухався, пошкодила особисті речі пасажира та мало не лишила його життя.
А причина банальна. Через несправність техніки на залізничній станції Кривин касир не змогла роздрукувати білети, які пасажири замовили через інтернет. Касир особисто підійшла до керівника потягу і пояснила в чому причина, після чого керівник потягу, пропустивши чомусь лише одну людину, більше нікому зайти не дозволила, та подала сигнал, який дозволив потягу рухатись та набирати швидкість.
І це в той час, коли на сходах з відкритими дверима стояв пасажир, якого керівник потягу випихав ногою. Всі інші пасажири, яких також не пустили в поїзд, почали бігти біля потяга та подавати сигнали зупинки, врешті начальник потягу випхала пасажира, який дякувати Богу не впав під поїзд, що рухався», - йдеться у дописі.
Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

У прес-службі ПАТ «Укрзалізниця», своє чергою, повідомили, що зараз не можуть надати коментар з приводу інциденту та порадили звернутись із письмовим запитом.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити