image
 |  2 1 Жовтня 2018 | 12:52

Троє братів помирали від голоду на зупинці

У Кривому Розі на Дніпропетровщині троє братів просили в перехожих на зупинці їжу та воду. 6-річний Дмитро,5-річний Микита та Матвій, 4 роки, були босі та напівроздягнені. Де їхні батьки – пояснити не змогли. Небайдужі люди викликали поліцію.
"Діти не змогли пояснити, де їхні батьки. Тому їх доставили до медзакладу. А звідти направили в органи опіки та піклування", - каже речник поліції Кривого Рогу Юлія Цуркаленко, - передають "Надзвичайні новини".

Діти не бачили їжі близько тижня, за висновками медиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порушник отримав від волинських патрульних три протоколи


"Діти були дуже голодні. Зараз їхній стан задовільний. Окрім затримки розвитку ніяких хвороб у них виявлено не було", - розповіла Світлана Станкова, директор Криворізького реабілітаційного центру для дітей.

Діти змогли показати, де жили із батьками. Це напівзруйнований будинок на території покинутої аварійної балки. Там немає ні світла, ні води. Окрім батьків, правоохоронці розшукують інших родичів дітей, які змогли б їх забрати.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити