image
 |  11 2 Жовтня 2018 | 05:44

У Луцьку з'ясували, з якого віку діти вживають алкоголь


Проводячи анонімне анкетування у школах Луцька, фахівці з'ясували вік, коли діти вперше вживають алкогольні напої та психотропні речовини.
Про це йшлося у програмі "Тема дня" на "Суспільному Волині".
Практичний психолог Валентина Бежан зазначила, що діти починають вживати алкоголь тому, що вони незахищені і суспільство нічого не робить для того аби їх захистити. Мовляв, так підростаюче покоління намагається вирішити свої проблеми.
«Коли проводилося анонімне анкетування в школах, було помічено, що діти віком від 11 до 14 років вже намагалися спробувати вживати алкогольні напої. Діти віком від 14 до 17 років вже спробували психотропні препарати. Це десь приблизно 5% дітей. Бувають такі одиночні випадки, що бувають діти і 10-ти років», – розповідає Валентина Бежан.
«Коли ми проводили анкетування в 5-х класах, тобто серед діток віком 10-ти років, там теж визначали, що дітки спробували алкоголь і в 7 років», – додає психолог.



Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити