image
 |  0 2 Жовтня 2018 | 08:45

У Нововолиську зростуть тарифи на теплопостачання

У Нововолинську зростуть тарифи на теплопостачання у зв'язку з здорожчанням електроенергії на 6% та підвищенням галузевої заробітної плати на 14%.
Про це інфомрує Нововолинськ.com.ua
Незабаром у Нововолинську розпочинається опалювальний період, у зв’язку з чим, представники «Нововолинськтеплокомуненерго» звернулися до виконавчого комітету з клопотанням про коригування тарифів на свої послуги.
Під час позачергового засідання виконкому, яке відбулося 1 жовтня у Нововолинській міській раді, встановили скориговані тарифи на теплову енергію її виробництво, а також на послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води. В свою чергу було затверджено структуру тарифів на послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води для населення, бюджетних установ селища Благодатного.
Міський очільник Віктор Сапожніков зобов’язав тепловиків у короткі терміни повідомити користувачів про нові тарифи.
Начальник відділу економіки Виконавчого комітету Нововолинської міської ради Роман Подлевський у своїй доповіді заявив, що причиною підвищення тарифів є збільшення окремих складових, які не залежать від підприємства, а саме: електроенергії на 6%, та галузевої заробітної плати на 14%.
Також він зазначив якими ж будуть нові тарифи.
«Скориговані тарифи разом з ПДВ будуть слідуючими: 1533 гривень 77 копійок сплачуватиме населення за теплову енергію. Для бюджентних установ сума становитиме 2091 гривню 39 копійок, в тому числі релігійні організації будуть платити 1085 гривень 71 копійок. Тариф на послугу з централізованого опалення з будинковими та квартирними приладами становитиме 1566 гривень 83 копійки, в будинках і квартирах без лічильників послуга обійдеться в 37 гривень 20 копійок за квадратний метр. Централізоване постачання гарячої води, за умови підключення рушникосушильників до системи гарячого водопостачання вартуватиме 86 гривень 70 копійок за кубічний метер, у помешканнях без відповідного устаткування вартість послуги буде 81 гривні 85 копійок, а для бюджетних установ 107 гривень, 64 копійки», – зазначив він.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити