image
 |  0 3 Жовтня 2018 | 11:45

Головний лісівник Волині заховався за спинами «тітушок» від громадськості і журналістів

Представники громадськості, політичних партій та ЗМІ не змогли потрапити на прийом до начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка.
Про це інформує власкор «ВолиньUA».
Після завершення акції «Геть лісову мафію!» лідери політичних сил та громадських організацій разом із журналістами спробували потрапили у приміщення управління лісового господарства аби вручити свої вимоги керівництву на чолі з Олександром Кватирком. Однак, при вході наштовхнулися на невідомих осіб типової зовнішності, дуже схожих на "тітушок".
[video width="640" height="368" mp4="https://volynua.com/wp-content/uploads/2018/10/video-1538562662.mp4"][/video]
Незважаючи на докази, що управління лісового господарства не є режимним об’єктом і відкрите для доступу, організаторів пікету всередину не пускали. Зрештою, дозволили зайти делегації у складі п'яти чоловік. Але закрили двері перед журналістами. Після довгих дискусій журналісти теж потрапили у фойє управління.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громада вимагає відставки начальника управління лісового та мисливського господарства Волині
Почекавши понад 20 хвилин, присутні зрозуміли, що ніхто з управління до них не має наміру підходити. Коли ж вони спробувати зайти до кабінету начальника на другому поверсі, то зіткнулися з кордоном "тітушок".
Організатори акції заявили, що будуть звертатись у поліцію за фактом перешкоджання роботі журналістів та недопуску до приміщення управління депутатів і громадськості.
Нагадаємо, що сьогодні громада вимагала відставки начальника Волинського управління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка.
[caption id="attachment_101270" align="alignnone" width="525"] "Тітушки" біля Волинського управління лісового та мисливського господарства. Серед них - ті, які були присутні у "Воротневі".[/caption]

[caption id="attachment_101273" align="alignnone" width="622"] Типу представники охорони, так звані "чергові", які не пускали у приміщення представників ЗМІ та акції.[/caption]
[caption id="attachment_101300" align="alignnone" width="622"] "Тітушки" не пускають у приміщення одного з ініціаторів акції, керівника ВГО "Сокіл" Максима Новицького.[/caption]
[caption id="attachment_101290" align="alignnone" width="622"] Черговий виглядає з вікна, але коли громадськість та ЗМІ почали заходити в приміщення, то на їх шляху стали хлопці спортивної зовнішності, але не цей чоловік.[/caption]

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити