image
 |  0 3 Жовтня 2018 | 05:14

На Волині пакистанець намагався незаконно переправляти людей у Польщу


На Волині судитимуть пакистанця, який намагався незаконно переправляти іноземців із України у Польщу.
Про це "ВолиньUA" повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.
Прокуратура Волинської області затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт про незаконне переправлення 31-річним мешканцем Чернігівщини, вихідцем з Ісламської Республіки Пакистан, чотирьох іноземців через державний кордон України.
Зловмисник намагався налагодити канал нелегального переміщення до Республіки Польща осіб, що прибули до України з країн Азії.
Він дізнався про способи і порядок здійснення охорони державного кордону України та Республіки Польща, місця дислокацій мобільних підрозділів та розташування прикордонних нарядів.
Чоловік встановив також розмір грошової винагороди за можливість потрапити в Євросоюз – 3000 доларів США за кожного з нелегалів – та знайшов чотирьох клієнтів на переправлення – трьох громадян Бангладешу й одного громадянина Пакистану.
Увечері 9 серпня 2018 року спроба незаконного переміщення цих осіб із України до Польщі була припинена.
Нині зловмисника, який перебуває під вартою, обвинувачують у нелегальному переправленні осіб через державний кордон України за попередньою змовою групою осіб, з корисливих мотивів.
Подальшу долю чоловіка, який щиро розкаявся у скоєному та активно сприяв розкриттю злочину, вирішуватиме суд.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити