image
 |  2 3 Жовтня 2018 | 08:59

Необов'язковість обов'язкової умови: луцький виконком змінює «правила гри»

ТзОВ “ЛУЦЬК ФУД СЕРВІС”, яке орендує приміщення громадської вбиральні на Театральному майдані не виконало обов’язкову умову договору оренди у вказані терміни.
Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міськради.
У рішенні виконавчого комітету від 01.11.2017 року йде мова про те, що товариство з обмеженою відповідальністю “ЛУЦЬК ФУД СЕРВІС” взяло в оренду приміщення в центрі міста з 01.11.2017 до 30.09.2020 і зобов’язується забезпечити роботу громадської вбиральні до 15.08.2018.
Зазначимо, що станом на сьогодні громадська вбиральня, яка знаходиться в жахливому стані, так і не запрацювала.
Однак, не зважаючи на невиконання обов'язкової умови договору, виконком Луцької міської ради 3 жовтня на своєму  засіданні вирішив внести зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 01.11.2017 № 660-5 “Про оренду нежитлового приміщення на Театральному майдані, 8”, яким продовжив термін виконання цієї обов'язкової умови до 01.04.2019.
Таким чином, виконавчий комітет Луцької міської ради створив прециндент необов'язковості виконання обов'язкових умов.
Цікаво, чи для усіх суб'єктів господарювання виконавчий комітет готовий приймати рішення, якими "заднім числом" змінювати умови в разі їх невиконання?
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підприємцям на «Варшавці» підняли вартість оренди 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити