image
 |  0 3 Жовтня 2018 | 12:14

У центрі Луцька знаходиться містичне зурочене місце

Місце, де розташовані громадські вбиральні у центрі Луцька, є зуроченим.
Про це під час засідання виконкому Луцької міськради заявив секретар міської ради Григорій Пустовіт.
Так, виконком розглядав проект рішення "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 01.11.2017 № 660-5 “Про оренду нежитлового приміщення на Театральному майдані, 8”. Ним передбачається внести зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 01.11.2017 та забезпечити функціонування вбиральні до 1 квітня 2019 року.
"З цією вбиральнею дивна ситуація. Багато хто брався за неї, але проходив час і все відкладалося. Це якесь зурочене місце. Але підприємець хоче щось зробити. Він робить кроки. Там нічого не робилося роками. Тому давайте наберемося терпіння. Ще з 2006 року там нічого не можна зробити", - переконував членів виконкому підтримати зміни Григорій Пустовіт.

Через це він посварився з членом виконкому Ігорем Алексеєвим.
"Не треба писати бумажки від імені рижого чи синього бичка. Треба зупиняти фантазійні об'єкти. А то "вибачте, я не смогла". Скільки можна нас годувати обіцянками і нічого не робити", - обурювався Ігор Алексеєв.

Однак, у виконкому найшлося достатньо голосів для продовження договору з підприємцем.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли деталі інциденту у потязі «Ковель-Москва» (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити