image
 |  2 4 Жовтня 2018 | 05:59

Вороги серед нас: касирка «Укрзалізниці» чекає Путіна

Співробітниця «Укрзалізниці», яка на Київському вокзалі обслуговує учасників бойових дій, заявила одній військовій, що «вона чекає Путіна».
Про це на своїй сторінці у Facebook написала сама військова Ірина Йосипенко, пише Вголос.
«Київський залізничний вокзал. До відходу потяга 30 хвилин. Каса для УБД закрита і працювати не буде (зі слів співробітників вокзалу). У касі для військовослужбовців ввімкнене освітлення, працює комп’ютер, але касира не має вже більше 10 хвилин. Після третього мого наполягання викликати касира і обіцянки піти до начальника вокзалу, хтось із співробітників пішов таки цього касира шукати. Хвилин через 5 до каси, нарешті, заходить дама, весело сміючись і ще продовжуючи розмову з кимось позаду себе», — пише Ірина.

Військова зробила зауваження касирці «Укрзалізниці», мовляв, якби ми так воювали, як ви працюєте, то у Києві уже б був Путін.
«Мій діалог з касиркою: «Доброго вечора. Знаєте, шановна, якби ми так воювали, як ви працюєте, Путін давно би в Києві був. — Правильно бы сделал. — Ви сепаратистка? — Да! И этим горжусь! — І не боїтеся так нахабно про це заявляти? — Это мое конституционное право — иметь свое мнение. И я это мнение выражаю. И не «нахабно» а открыто и гордо! — Зрозуміло. Тепер дайте мені квиток на зараз». Слів у мене більше не було. Як і часу. Я її просто сфотографувала. Так само відкрито. Поки вона мені надавала інформацію і оформляла квиток», — написала жінка.




ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити