image
 |  7 5 Жовтня 2018 | 16:06

На Волині депутат носився на мотоциклі, який розшукує Інтерпол

У Луцьку поліція влаштувала погоню за мотоциклістом, який порушував правила дорожнього руху. Чоловіка затримали на території спорткомплексу Луцького національного технічного університету.
Про це пише ВолиньPost з посиланням на власні джерела.
У прес-службі патрульної поліції такий факт підтвердили. Поліцейським повідомили, що чоловік на мотоциклі Kawasaki дуже швидко рухається містом і порушує правила дорожнього руху. Тож горе-мотоцикліста намагалися виявити та зупинити.
Однак наздоганяти його поліцейським довелося аж від вулиці Глушець до вулиці Станіславського, де мотоцикліста затримали, вже коли він пересувався пішки.
У поліції також зазначили, що мотоцикліст був тверезим й сказав, що «взяв мотоцикл покататися». Відомо, що транспортний засіб розшукує Інтерпол. На порушника склали 2 протоколи і 4 постанови. Зокрема, за те, що не зупинився на вимогу поліцейських, не пропускав пішоходів, їхав на червоне світло, створював аварійні ситуації.
Із власних джерел це Інформаційному агентству ВолиньPost стало відомо, що горе-мотоциклістом виявився депутат Луцької міської ради Андрій Авраменко. Таку інформацію журналістам підтвердили декілька джерел. Сам депутат, навіть не дослухавши питання, заперечив будь-які інциденти з поліцією.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Внаслідок ДТП на Волині травмувалась 14-річна дівчина

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити