image
 |  0 5 Жовтня 2018 | 11:34

Українська компанія допомагала будувати Керченський міст

Служба безпеки України з'ясувала факти поставки українською компанією в Росію щебеню для будівництва Керченського мосту.
Менеджмент одного з українських підприємств, яке здійснює видобуток щебеню, налагодив його поставки в країну-агресор, - повідомляє прес-центр СБУ.
Ділки без необхідної дозвільної документації добували в кар'єрах, власником яких є громадянин РФ, корисну копалину і реалізовували її, зокрема через посередників російської компанії, яка є дочірньою структурою "ВАТ" Мостозалізобетонконструкція ".
Підприємство при закупівлі продукції українських постачальників виконувало роботи по будівництву Керченського моста. Всього в Росію було скоєно 25 поставок щебеню загальною масою 28 тисяч тонн.
Через співпрацю української комерційної структури з російськими підприємствами, що здійснюють господарську діяльність на тимчасово окупованій території АР Крим, слідство вбачає в діях бізнесменів ознаки підтримки окупаційної адміністрації РФ на півострові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ зафіксували непублічні зустрічі Тимошенко з олігархом (ВІДЕО, ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити