image
 |  2 5 Жовтня 2018 | 05:29

Війна за добу 5.10.2018: 20 обстрілів, 3 поранених, знищено 3 окупантів

Упродовж минулої доби, 4 жовтня, ситуація в районі проведення операції залишалася контрольованою Об'єднаними силами.
Про це повідомляє прес-центр ООС на своїй сторінці у Фейсбук.

Російські окупанти 20 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому ворог 5 разів застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.
Противник вів прицільний вогонь із мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Оріхове, Луганське, Травневе, Шуми, Південне, Красногорівка, Мар'їнка, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Широкине.
По позиціях наших військ у районі Луганського окупанти здійснили два обстріли з мінометів калібру 120 мм. По оборонцях Кримського, Оріхового та Травневого ворог відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру.
В ході бойових дій троє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення.
За даними розвідки, протягом доби трьох окупантів знищено та трьох поранено.
Від початку доби ворог чотири рази обстріляв позиції Об'єднаних сил з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у районі населених пунктів Кримське, Оріхове, Вільний, Водяне та Гнутове. Важке озброєння при цьому не застосовувалося. Один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.
Докладніше про події в районі проведення операції буде поінформовано під час щоденного брифінгу представника Об’єднаних сил.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити