image
 |  2 6 Жовтня 2018 | 12:34

На Волині у закладі офіціантка побилася з відвідувачкою, - соцмережі

У Нововолинську біля місцевого ресторану офіціантка побилася з відвідувачкою.
Інцидент трапився у закладі "Околиця", - пише Аліна Шевчук у "Фейсбуці", повідомляє Волинь24.
Дівчина розповіла, що прийшла до закладу з друзями, аби відпочити. Однак того вечора на вулиці сталась бійка між хлопцями.
"І так, всі повиходили на вулицю дивитися на цю картину, я сиділа на лавці і нічого не робила по суті, спочатку пробувала забрати хлопців, але знаєте цих чоловіків, ще й сама б отримала, якщо б влізла", - розповідає Аліна Шевчук.

Однак згодом, за слоами офіціантки, до неї підішла одна з офіціанток закладу і звинувтала її у бійці хлопців.
"Але це все дрібниці, бо потім вона почала мені виривати волосся.
Звичайно, що і я пробувала щось зробити, не пам'ятаю чи щось вийшло, але потім на декілька секунд мене, ніби виключили, я тільки пам'ятаю , як знайомий мене забирав звідти і як я просто плакала.
Потім мені розказали, що вона мене вдарила НОГОЮ В ГОЛОВУ!!! А я то думала, чого болить голова, і, до речі, ще не перестала", - розповіла Аліна Шевчук.

Щодо такого інциденту дівчина написала заяву в поліцію.
"Багато хто жаліється на бійки, які проходять там часто.Я працюю в такій самій сфері, як і ця дівчина. Якби я таке зробила, то мене б одразу звільнили, а про свою зарплату, щоб забрати я взагалі мовчу, бо персонал є обличчям закладу. Ніколи б я не дозволила собі хамити, а то й бити людей! Бо вони не до мене додому прийшли, а в заклад відпочити, випити, поїсти. І це все репутація! Яка у Вас буде репутація з такими сутуаціями?" - обурюється дівчина.

На Волині у ресторані офіціантка побилася з відвідувачкою, - соцмережі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити